Waar kunt u heen

  • bij afwezigheid van de tandarts op reguliere werkdagen is er altijd waarneming geregeld door de tandartsen in Putten en Nijkerk: via de telefoonbeantwoorder kunt beluisteren wie er waarneemt voor de praktijk. Als u dat telefoonnummer belt kunt u met de waarnemende praktijk een afspraak maken voor een behandeling die niet kan wachten totdat de praktijk weer geopend is.
  • voor ongevallen en nabloedingen ( en niet voor pijnklachten!!! … dan heeft u te laat gebeld en is het dus nooit een spoedgeval) buiten de reguliere praktijktijden ( 8.30 -17.00 uur ) kunt u altijd de praktijk bellen: u krijgt dan via de telefoonbeantwoorder het telefoonnummer te horen waarop de tandarts bereikbaar is.
  • op zaterdag en zondag (en reguliere feestdagen) geldt er een weekenddienst die door de tandartsen in Putten en Nijkerk wordt verzorgd. Op zaterdag en zondag (en feestdagen)  zijn er inlooptijden voor behandeling van ernstige klachten die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag van: 10.00 tot 10.15 uur  en  van 17.00 tot 17.15 uur. U kunt direct op bovenstaande tijden naar de dienstdoende tandarts toe gaan voor behandeling: u hoeft vooraf geen afspraak te maken. In de periode van de kerstdagen tot na oud & nieuw gelden er andere tijden voor behandeling ... beluister de telefoonbeantwoorder !.
  • als u gebruik moet maken van een waarneemdienst of de weekenddienst bij een andere tandarts dan moet u zich kunnen identificeren en u moet de zorgpas van uw verzekeraar mee nemen. Vergeet ook niet uw eventuele medicijnlijstje mee te nemen.