Betalen

INFOMEDICS is een firma die, voor tandartsen het factureren en innen van nota’s verzorgt en dat doet zij ook voor Praktijk voor Tandheelkunde | Bij de Molen.

INFOMEDICS heeft met zorgverzekeraars in Nederland een overeenkomst afgesloten: dit betekent dat uw nota door INFOMEDICS rechtstreeks naar de zorgverzekeraar wordt gestuurd. De verzekeraar verwerkt de nota en verrekent rechtstreeks uw verzekerde bedrag voor een behandeling: voor uw eigen bijdrage van een behandeling ontvangt u dan een nota van INFOMEDICS.... het liefst per mail !!. Om dit veilig te kunnen doen heeft INFOMEDICS uw juiste mailadres en mobiele telefoonnummer nodig. Door middel van een SMS naar uw 06 nummer ontvangt u een toegangscode  waarmee u de nota kunt openen. 

Wij verzoeken u nadrukkelijk een adreswijziging, wijziging van mailadres of telefoonnummer aan ons door te geven, zodat wij altijd over het juiste ( mail )adres beschikken en daarmee INFOMEDICS ook het correcte mailadres en telefoonnummer aangeleverd krijgt.  

Is er een reden waardoor betaling van uw nota niet binnen de gestelde betalingstermijn kan plaatsvinden, neem dan altijd contact op met INFOMEDICS.

Heeft u een vraag ... bel de Servicedesk van INFOMEDICS   036 - 20 31 900 ( maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur ) of  bekijk de website   www.infomedics.nl

Passanten ( vakantiegasten in de regio en waarneemdiensten)  moeten de behandeling contant voldoen in de praktijk: wij beschikken niet over een pinapparaat !. U krijgt de nota direct mee zodat u die zelf kunt indienen bij uw verzekeraar.

Informatie over tandarts kosten en tarieven kunt u ook vinden op de website:   www.mondzorgkosten.nl