Betalen

Infomedics is een firma die, onder andere voor tandartsen het factureren en innen van nota’s verzorgt en dat doet zij ook voor tandartspraktijk Menzel.

Infomedics heeft met bijna alle zorgverzekeraars in Nederland een overeenkomst afgesloten: dit betekent dat uw nota door Infomedics rechtstreeks naar de zorgverzekeraar wordt gestuurd. De verzekeraar verwerkt de nota en verrekent rechtstreeks uw verzekerde bedrag voor een behandeling: voor uw eigen bijdrage voor een behandeling ontvangt u een nota van uwnota.nl ( onderdeel van Infomedics).  Dezelfde procedure  geldt voor mensen die bij IXORG zijn aangesloten: de nota gaat rechtstreeks naar IXORG.

U hoeft zelf geen nota’s meer op te sturen naar de zorgverzekeraars of IXORG waar Infomedics een overeenkomst mee heeft: op de website van Infomedics kunt u zien met welke zorgverzekeraars zij een overeenkomst hebben afgesloten: www.infomedics.nl

Wij verzoeken u nadrukkelijk adreswijzigingen en wijziging van mailadressen aan ons door te geven, zodat wij altijd over het juiste ( mail )adres beschikken en daarmee uwnota.nl ook het correcte ( mail ) adres aangeleverd krijgt. U kunt bij ons aangeven of u de factuur per post of per mail wilt ontvangen van uwnotoa.nl 

Is er een reden waardoor betaling van uw nota in een voorkomend geval niet binnen de gestelde betalingstermijn kan plaatsvinden, neem dan altijd contact op met uwnota.nl : u kunt bij hen ook een betalingsregeling afsluiten.... telefoon 0900 - 404 94 04.

Passanten ( vakantiegasten in de regio en weekend/ waarneemdiensten)  moeten de behandeling contant  voldoen in de praktijk: wij beschikken niet over een pinapparaat !.   U krijgt de nota direct mee zodat u die zelf kunt indienen bij uw verzekeraar.